Keittiön esihenkilölle töitä elokuusta lähtien.
Haemme restonomia tai vastaavaa kivalla kehitysotteella varustettua esihenkilöä
TEHTÄVÄT JA VASTUUALUEET:
Kokonaisvastuu opiston ruokapalveluista:
Suunnittelu, kustannuslaskenta ja tilaukset
Osallistuminen tehtäväkuvauksien mukaisiin keittiötöihin.
Keittiöhenkilökunnan lähiesimiestehtävät ja työvuorolistojen tekeminen.
Osallistuminen myyntipalveluiden (ravintola- ja asuminen) kehittämiseen.
Muut esimiehen antamat tehtävät.
Hakijalta odotamme:
Kehittämisestä ja markkinoinnista kiinnostunut työote
Ruoanlaittotaito
Hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot
Aktiivinen ja avoin asenne
Hyvät tietotekniset taidot
KELPOISUUSEHDOT:
Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava sekä työkokemus esimiestehtävistä.
Työ alkaa 4.8.2022 Aluksi määräaikainen, vakinaistuu tammikuussa 2023
Hakupäättyy 25.5.2022
Hakuohjeet
sanna.kuikka@eko.fi, p. 0405247480