Opiskelijakortti

Eurajoen kristillinen opistolla on käytössä digitaalinen Slice -opiskelijakortti. 

Eurajoen kristillisen opiston opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Eurajoen kristillisessä opistossa.

Kortti on opinnoistasi riippuen sininen (päätoimiset opiskelijat) tai vihreä (sivutoimiset opiskelijat). Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Mikäli korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin.

Kortti on erittäin hyödyllinen ja sillä voit hyödyntää opiskelijahintaisia palveluja halki Suomen. Siksi se kannattaakin ottaa heti käyttöön opintojen alussa. Saat ensimmäisen opiskeluviikkosi aikana ohjeet sähköpostiisi digitaalisen Slice-opiskelijakortin aktivoimiseksi. Mikäli et saa viestiä, tarkista roskapostikansio ja ota tarvittaessa yhteys opintotoimistoon. Kortti on voimassa koko opiskeluidesi ajan Eurajoen kristillisessä opistossa.

Kun olet saanut kortin aktivoitua, muista hyödyntää opiskelijaetusi ja ottaa ilo irti opiskeluistasi!  

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Muissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Slicen asiakaspalveluun info@slice.fi.

Lisätiedot: slice.fi