15.-17.7.2024

Kaipaatko enemmän levollisuutta ja läsnäoloa elämääsi? Varsinkin kiireessä ja stressissä kadotamme helposti yhteyden itseemme. Tällä kurssilla palaamme itsen äärelle, siirrymme hyväksynnän ja levollisuuden tilaan ja luomme parempaa suhdetta siihen elämämme tärkeimpään ihmiseen eli itseemme, tietoisen läsnäolon menetelmän, hengityksen, tunnetaitoharjoitusten ja muiden (meditaatio)tekniikoiden avulla.

Teorian ja erilaisten harjoitusten kautta otamme askelia rakastavamman, autenttisen minän äärelle, avautuen läsnäololle ja herätellen samalla lempeästi iloa sisältämme. Tulemme tietoiseksi kehon ja mielen vahvasta yhteydestä, ja puramme jännityksiä ja stressiä kehostamme myös fyysisesti liikkeellä, ankkuroituen itseen ja tuoden virtaavuutta olemisen tilaamme.

Kurssin pohjavireenä toimii tietoinen hyväksyvä läsnäolo, jota opit hyödyntämään myös arjessasi ja stressinhallinnan apuna.

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo on erinomainen menetelmä hyvinvoinnin lisäämiseen, stressin lievittämiseen ja tunnetaitojen vahvistamiseen. Sen harjoittamisen on todettu mm. parantavan keskittymiskykyä, muistia, luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja vuorovaikutustaitoja, vähentävän stressiin reagoimista ja nopeuttavan stressistä palautumista, lisäävän positiivisia tuntemuksia sekä kehittävän tunneälyä, itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä.

Opettajana mindfulness-ohjaaja / ODB-hengitysterapeutti Hanna-Maria Lehtonen

Kustannukset

  • 178 € (sisältää opetuksen ja ruokailut)
  • 243 € (sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen vanhalla puolella)
  • 263 € (sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen uudella puolella)
    Lisämaksu 1hh 15 €/vrk (huoneita rajoitetusti)


ILMOITTAUDU TÄSTÄ!