TUVA – tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

TUVA – tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (6 lisäpistettä yhteishaussa)

Ajankohta

15.8.2022–26.5.2023 (38 viikkoa)

Sisällön kuvaus

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) alkaa syksyllä 2022. Koulutuksessa yhdistyvät aiempi kymppiluokka, lukioon valmistava koulutus (LUVA) sekä ammatilliseen koulutukseen valmistava koulutus (VALMA).

TUVA-koulutus tarjoaa sinulle valmiuksia ja ohjausta siirtymisessä lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen sekä mahdollisuuden korottaa numeroita. Saat elämällesi suunnan, tukea itsetuntemuksen kehittämisessä, itsenäistymiseen ja vastuunottamiseen kasvamisessa, oma-aloitteisuuden ja aktiivisuuden lisäämisessä sekä aikuisuuteen kasvamisessa.

Koulutuksen aikana tutustut ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma omien tavoitteidesi mukaan. Kymppiluokan perinteiden mukaan, voit korottaa opistolla perusopetuksen arvosanoja sekä kohentaa opiskeluvalmiuksiasi.

Meillä voit entisen MUSA kympin tapaan keskittyä musiikin taitojen kehittämiseen valinnaisina opintoina.

Kohderyhmät

TUVA-koulutus on suunnattu sekä oppivelvollisille että aikuisille, jotka tarvitsevat valmiuksia ja/tai ohjauksellista tukea siirtyäkseen lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen.

Pääsyvaatimukset ja haku

Jatkuva haku 13.4.2022 alkaen

Sinulta puuttuu toisen asteen tutkinto tai tarvitset valmentavaa koulutusta

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja lounas koulupäivinä ovat maksuttomia. Asuessasi opiston asuntolassa asuminen kahden hengen huoneissa sekä ruokailut (ma-pe) ovat maksuttomia.

Linjanjohtaja:
Hanna Turunen p. 044 734 9442, hanna.turunen@eko.fi