TUVA – tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (6 lisäpistettä yhteishaussa)

Ajankohta

12.8.2024-23.5.2025

TUVA-koulutus tarjoaa sinulle valmiuksia ja ohjausta siirtymisessä lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen sekä mahdollisuuden korottaa numeroita. Saat elämällesi suunnan, tukea itsetuntemuksen kehittämisessä, itsenäistymiseen ja vastuunottamiseen kasvamisessa, oma-aloitteisuuden ja aktiivisuuden lisäämisessä sekä aikuisuuteen kasvamisessa.

Koulutuksen aikana tutustut ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma omien tavoitteidesi mukaan. Kymppiluokan perinteiden mukaan, voit korottaa opistolla perusopetuksen arvosanoja sekä kohentaa opiskeluvalmiuksiasi.

Meillä voit entisen MUSA kympin tapaan keskittyä musiikin taitojen kehittämiseen valinnaisina opintoina. Voit myös halutessasi osallistua musikaalin tekemiseen! Lue lisää tämän lukuvuoden musikaalista täältä.

Kohderyhmät

TUVA-koulutus on suunnattu sekä oppivelvollisille että aikuisille, jotka tarvitsevat valmiuksia ja/tai ohjauksellista tukea siirtyäkseen lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen.

Pääsyvaatimukset ja haku

Sinulta puuttuu toisen asteen tutkinto tai tarvitset valmentavaa koulutusta

Kustannukset

Opetus, oppikirjat ja lounas koulupäivinä ovat maksuttomia. Asuessasi opiston asuntolassa asuminen kahden hengen huoneissa sekä ruokailut (ma-pe) ovat maksuttomia.

Jatkuva haku 22.4.2024 alkaen osoitteessa www.opintopolku.fi 

Lisätiedot

opisto@eko.fi, p. 044 721 4802