Kurssit 2022

Eurajoen opistolla on valittavana monipuolisesti kursseja hyvinvoinnista kädentaitoihin. Osallistua voi kuka tahansa, ilman aiempaa perehtyneisyyttä aiheeseen, riittää kun olet aiheesta kiinnostunut.

Kurssimme toteutetaan päiväkoulutuksina ammattitaitoisten vetäjien johdolla. Kurssit on hinnoiteltu kolmeen kategoriaan, jokaiseen kuuluu opetus ja ruokailut sekä majoitus, mikäli haluaa majoittua kurssin ajaksi opistolla. Kurssin hinta määräytyy valitun vaihtoehdon mukaan. Majoittua voit uudella puolella, jossa kylpyhuone huoneen yhteydessä tai vanhalla puolella, jossa kylpyhuone yhteiskäytössä muiden majoittujien kanssa. Toiveen 1hh voi laittaa ilmoittautumislomakkeen lisätietokohtaan, mutta huomioithan, että 1hh on rajoitetusti saatavilla.

Kurssiohjelma, aikataulu ja lasku toimitetaan ensisijaisesti sähköpostilla kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli ei ole sähköpostia käytössä niin toimitamme edellä mainitut postitse.

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista tämän jälkeen veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Ylivoimaisen esteen (esim. sairastuminen, josta toimitettava lääkärintodistus) sattuessa veloitetaan toimistomaksu 30 euroa. Eurajoen opisto pidättää oikeuden muutoksiin ja kurssin peruuttamiseen. Peruutukset sähköpostilla tanja.eloranta@eko.fi

KURSSIVALIKOIMA LÖYTYY SIVUVALIKOSTA!

TERVETULOA HARRASTAMAAN😊